NO COMMENT TÁNCISKOLA

A No Comment Tánciskola tanárai az ország 25 helyszínén oktatják a tanítványokat kezdő, középhaladó és haladó szinteken, különböző korcsoportokban. A No Comment Tánciskola táncosai rendszeresen közreműködnek televíziós műsorokban, táncos-, zenés gálákon, koncerteken és flashmobokon.

A csapat többek között tagja volt a Csillag Születik, az X-faktor és a Got Talent, Kismenők c. tehetségkutató műsorok, valamint a Nagy Duett zenés showműsor tánckarának és koreográfusi gárdájának, valamint rendszeres fellépők fesztiválokon (VOLT, SZIGET), díjátadón ( Viva Comet). A tánciskolának nagyszabású munkái közt szerepel a Rapülők – Áj Láv Ju Megashow és koncertsorozat rendezése és tánckara. Gyöngyösön Balog Dominik vezeti a csoportok szakmai munkáját a Mátra Művelődési Központban és a Felsővárosi Általános Iskolában.

Balog Dominik 2010 óta a No Comment Tánciskola növendéke, majd később tanára. Korábban a Pro Civitate díjjal kitüntetett Fortuna TSE tagja, Akrobatikus Rock and Roll Magyar válogatottként Európa- és Világbajnoki ezüst érmet, majd Világkupa győzelmet ért el. Hip-hop stílusban Magyar bajnok, 2016 -ban Magyarország legnívósabb versenysorozata a Hip Hop International Hungary győztes Megacrew tagja. Fontosabb munkái közt szerepel az X-faktor, a Csillag Születik, koreográfusként pedig A DAL – Euróvízíós dalfesztivál műsora . A VOLT Petőfi zenei díjátadó rendszeres fellépője. A 2017-es Rapülők “Áj Láv Jú” Megashow tánckaárnak tagja.

Gyöngyösön, Hatvanban és Jászberényben oktatja a tánciskola növendékeit.


Információ: Balog Dominik táncos-koreográfus
Telefon: 06 30/434-1533
Honlap: http://nocommenthiphop.com/

Hivatalos honlap


Ezek is érdekelhetnek