Kérdőív

booking.ajanlat_keres

booking.kerjen_ajanlatot_a_szallashelyre
booking.az_urlap_kitoltese_nem_minosul
booking.a_szallashely_munkatarsai_hamarosan

booking.szemelyes_adatok
booking.idopont
booking.szemelyek
booking.uzenet

Egy kérdőív segítségével gyűjti össze a fiatalok kívánságai és tapasztalatait a várossal és a helyi programokkal kapcsolatban Klenovics Patrik ifjúsági referens. Olyan kérdésekre várja a választ, mint például mit csinálnak a szabadidejükben, mi hiányzik a fiataloknak és részt szoktak e venni helyi rendezvényeken. Eddig közel 50 válasz érkezett.

„Otthon vagyok, mert nincs semmi a városban”. Erre a válaszlehetőségre kattintottak eddig a legtöbben, a Gyöngyös a fiatalokért, fiatalok Gyöngyösért elnevezésű kérdőívben. Klenovics Patrik ifjúsági referens az eddig beérkezett válaszokat folyamatosan elemzi, bár úgy gondolja, van elegendő fiataloknak szóló program, így nem ez a legnagyobb probléma.

– Rendezvények vannak, nagyon sok, illetve amit kitöltöttek, azt mondták, hogy hiányzik nekik a városból, mi azt megszervezzük, csak valahogy nem jut el hozzájuk, és nem tudjuk, hogy miért, az internetes felületeken, plakátokon, szórva vannak a dolgok, úgyhogy nem értem – jelentette ki.

A válaszok alapján a fiatalok úgy gondolják, hogy kevés a zenés szórakozóhely, több koncertet szeretnének és több szabadtéri programot a nyáron. A városi rendezvényekre a válaszadók fele csak időnként jár, de Klenovics Patrik szerint később ezt is részletesen kell megtudni, hogy miért.

– Fiatal van, de nagyon vegyes. Az a baj, hogy nem lehet őket felmérni, nem lehet tudni, hogy azért jöttek ki, mert pont ráértek, vagy mert érdekli-e őket a rendezvény – szögezte le.

Ha nagyobb mennyiségű válasz érkezik a kérdőívre, és lesznek kimagaslóan kreatív ötletek, vagy a fiatalok számára fontos fejlesztési javaslatok, az ifjúsági referens felkeresi a városvezetést és továbbítja a kéréseket.

A kérdőívet az interneten, a GYÖNGYÖK Mátra Művelődési Központ, valamint a Gyöngyös Városi Diáktanács oldalán lehet megtalálni és kitölteni.

2019. 06. 21.|| Ollé Elina ||

Forrás: https://gyongyostv.hu

Bővebben


Ajánlatkérés

booking.kerjen_ajanlatot_a_szallashelyre
booking.az_urlap_kitoltese_nem_minosul
booking.a_szallashely_munkatarsai_hamarosan

booking.szemelyes_adatok
booking.idopont
booking.szemelyek
booking.uzenet

Ezek is érdekelhetnek