IV. Korcsoportos Összevont Labdajáték Diákolimpia Országos Döntő

Az általános iskolák 7-8 osztályos tanulóinak rendezett kézilabda, kosárlabda, röplabda, labdarúgás sportágak Diákolimpiai Országos Döntője. A rendezvény Gyöngyös, Mátraháza és Eger közös munkája során jön létre 1270 fő résztvevővel.

A rendezvény díjmentes

 

Négy helyszínen zajlanak majd a Diákolimpia országos döntőjének versenyei Gyöngyösön június 22-én és 23-án. A kézilabda-mérkőzéseknek a Dr. Fejes András Sportcsarnok és a Kálváriaparti Általános Iskola Kiss Antal Tornacsarnoka ad otthont, a röplabdaversenyek a Vályi-Nagy Károly Sportcsarnokban, a leány labdarúgás mérkőzései pedig a Sport út Sporttelepen zajlanak. Minden versenyszámban van gyöngyösi vagy környékbeli iskola csapata a döntősök között, így valamennyi helyszínen szoríthatunk majd a helyi együtteseknek.

A IV. korcsoportos összevont döntő a Magyar Diáksport Szövetség legjelentősebb rendezvénye, amelynek idén Gyöngyös mellett Eger lesz a házigazdája. A következő hétvégén közel ezer diák érkezik Gyöngyösre, a versenyzők szállását három különböző kollégium és a sástói Mátra Kemping biztosítja.

A rendezvény megnyitóját 2019. június 21-én, pénteken 19:30-tól tartják párhuzamosan a gyöngyösi Dr. Fejes András Sportcsarnokban és az egri Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokban.

Forrás: http://gyongyos.hu

Hivatalos honlap


Megnyitás térképen

Ezek is érdekelhetnek