Sok-sok kézben sok-sok hangszer

booking.ajanlat_keres

booking.kerjen_ajanlatot_a_szallashelyre
booking.az_urlap_kitoltese_nem_minosul
booking.a_szallashely_munkatarsai_hamarosan

booking.szemelyes_adatok
booking.idopont
booking.szemelyek
booking.uzenet

Sikeres volt az egy hetes Hangszert a kézbe programsorozat Gyöngyösön.

A rendezvényen több mint kétezer gyerek vett részt, a szervezők pedig azt szeretnék, ha a hagyományteremtőnek szánt kezdeményezés jövőre is folytatódna.
Első alkalommal érkezett Gyöngyösre a Hangszert a kézbe programsorozat. Andrásik Remo, a rendezvény szervezője elmondta, az esemény annál is sikeresebb volt, mint amire számítottak.

– Az a helyzet, hogy minden nagyon csodálatos, elképesztően sok gyerek, rendkívül jó hangulat, és úgy látom, hogy a városnak nagyon tetszett maga a rendezvény. Az előbb volt itt egy ilyen kis nyugdíjas csoport, az még minket is nagyon földobott, igazán aranyosak voltak, ahogy az idős bácsik és nénik zongoráztak vagy doboltak ezeken a modern hangszereken, tényleg azt kell, hogy mondjam elképesztő, nagyon boldogok vagyunk – magyarázta Andrásik Remo.

A gyerekek nagyon élvezték, hogy kipróbálhatják a különféle hangszereket. Regina ezen a rendezvényen ismerte és szerette meg a gitárt.

A program szervezője elmondta, az volt a céljuk, hogy a gyerekekkel megismertessék a zene világát, kipróbálhassák a különféle hangszereket, és kedvet csináljanak a zenéléshez.

– A felnövekvő gyerekeknek a 85-90 százaléka, ha nem lenne ez a rendezvény, nem is találkozna hangszerekkel, és ez igazából nem jó dolog, hiszen aki hangszerrel él, az lényegesen boldogabb, és teljesebb életet tud élni, mint aki nem él hangszerrel – tette hozzá Andrásik Remo.

A nagy sikerre és a zenei igényre való tekintettel a szervezők a jövőben is szeretnék elhozni városunkba ezt a rendezvényt.

2019. 02. 22.|| Viktor Anna ||

Forrás: gyongyostv.hu

Bővebben


Ajánlatkérés

booking.kerjen_ajanlatot_a_szallashelyre
booking.az_urlap_kitoltese_nem_minosul
booking.a_szallashely_munkatarsai_hamarosan

booking.szemelyes_adatok
booking.idopont
booking.szemelyek
booking.uzenet

Ezek is érdekelhetnek