Színes programok

booking.ajanlat_keres

booking.kerjen_ajanlatot_a_szallashelyre
booking.az_urlap_kitoltese_nem_minosul
booking.a_szallashely_munkatarsai_hamarosan

booking.szemelyes_adatok
booking.idopont
booking.szemelyek
booking.uzenet

A Mátra Művelődési Központ megújult weboldaláról és a közelgő bornapokról tartottak sajtótájékoztatót az intézményben. Felhasználóbarát felülettel és több új funkcióval is bővült a GYÖNGYÖK webes felülete. A május 17 és 19-e között zajló három napos bornapok kínálatában is számos újdonsággal találkozhatnak majd az ide látogatók.
 

Megújult a gyöngyök.com, a Mátra Művelődési Központ weboldala – jelentette be Ábry Zoltán a Mátra Művelődési Központ ügyvezetője, a témában tartott sajtótájékoztatón. A vezető szerint ma már a versenypiaci szereplőknek, a mindenkori webes trendeknek megfelelő, modern internetes megjelenéssel kell képviselni magukat, ezért volt szükség a régi weboldal átalakítására.

A sajtótájékoztatón szó volt még a bornapokról is. A Fő téren már elkezdődtek az előkészületek, a színpad már áll, építik a fabódékat, ahol idén 18 borászat kínálja borkülönlegességeit. A polgármester azt mondja, fontos, hogy a mátrai borászok helyben is kapjanak bemutatkozási lehetőséget.

A régió borászai rengeteg borkülönlegességgel várják majd a látogatókat. Az idei év különlegessége, hogy a borászokkal együttműködve helyi éttermek mutatják be Gyöngyös gasztronómiáját, akik kifejezetten a helyi borokhoz, helyben készített ételekkel biztosítják az idelátogatók kulturális élményét.

A borászok mellett egyéb kiegészítő programok is várják a vendégeket.
Ebben az évben Gyöngyösön is szervez programokat a Muzsikál az erdő Mátrai Művészeti napok. Így május 18-án, a Bugát Pál téren családi gyermekprogrammal, szakvezetéses parksétával és klasszikus zenei koncertekkel várnak mindenkit – zárta a tájékoztatót a Muzsikál az Erdő titkára.

2019. 05. 10.|| Lónyai Linda || 

Forrás: https://gyongyostv.hu

Tovább a cikkhez


Ajánlatkérés

booking.kerjen_ajanlatot_a_szallashelyre
booking.az_urlap_kitoltese_nem_minosul
booking.a_szallashely_munkatarsai_hamarosan

booking.szemelyes_adatok
booking.idopont
booking.szemelyek
booking.uzenet

Ezek is érdekelhetnek